НачалоПрием

Прием

 

Мили родители,

Знаете ли, че повечето от нас- персонала и управлението на частна детска градина Кита също имаме дечица и познаваме добре онзи страх и непрестанни въпроси от типа: "Дали направих правилен избор на детска градина?. " Дали се грижат добре за детето ми?"." Дали детето ми е щастливо там, може би му липсвам?"

  • Няма да Ви уверяваме в една или друга посока, но като родители, преминали по този път можем да споделим за Вас няколко полезни идеи и съвети, за това как да улесните прехода на детето от домашни грижи до тези в детската градина.
  • Вие винаги ще липсвате на своето дете! Никой не може да се грижи по-добре за детето от неговите родители и макар тук за спазваме доказани принципи и методи на правилното въпитание, то единствено вкъщи може детето да се поглези качествено.То ви обича така, както и Вие него и никой не може да ви измести от пиедестала, макар понякога това да изглежда различно.
  •  Правило в нашата детска градина - тук децата не се наказват, не се нашляпват. Тук с децата   говорим кое е добро и кое лошо, тук си показваме защо и как е по-добре.

Удоволствие е за нас, че проявявате интерес към КИТА.

Знаем, че изборът на детска градина е важен и труден.

Бихме се радвали ако вашето решение е да станете част от нашето семейство. 

Предпочитаме личният контакт. Заповядайте на предварително уговорено по телефон или електронна поща посещение! Задайте всички въпроси, които ви вълнуват и ние ще отговорим с удоволствие! За предпочитане е да доведете и детето, за да се уверите, че ще му хареса и обстановката, и децата, които играят всеки ден в слънчевият ни двор. Най-често родителите имат трудност да накарат детето си да си тръгне.

Приемът в детската градина КИТА е целогодишен при наличието на свободни места в групите.

Приемат се деца от 12 месеца до 5 години.

Месечната такса е 1100 лева и включва отглеждане, обучение, застраховка и храна.

Месечната такса  за яслена група е 1200 лева и включва всичко.

 

 

Храната се доставя от сертифицирана детска кухня, месото и млякото са от екологично - чисти биоферми. Супичките и сосовете не се сгъстяват. Менюто е разнообразно, изготвя се от диетолог, експерт в детското, здравословно хранене и всеки ден в него са включени и плодове.